Amanogawa Ryu

På denne side kan du læse mere om de stilarter der danner basis for Amanogawa Ryu og hvorfor vi lige præcis har valgt disse stilarter.

Jiu-jitsu
Jiu-jitsu omfatter våbenløse forsvarsteknikker mod de fleste angreb (med og uden våben, på afstand eller tæt på, stående eller liggende), den juridiske side af nødværge, brugen af sårbare punkter, og kontrolteknikker. Det er denne del af Amanogawa Ryu træningen der er uovertruffen, når en modstander først har fået fat i dig.

Karate
Karate træner vi for at lære at slå, sparke og parere effektivt, og måske endda på den måde holde et angreb ude på afstand. I Amanogawa Ryu vil du i denne del af træningen derfor lære om slag/spark/parader, bevægelsesmønstre, kata, fri kamp og også våbenteknikker (tonfa).

Kung-fu (bagua zhang)
Kung-fu har vi med som en del af Amanogawa Ryu for at give en idé om, hvor vigtigt harmoni i krop og sind samt elementære bevægelser egentlig er. Det omfatter træningen blandt andet åndedrætsøvelser, bevægelsesmønstre, ”skubbe hænder”, mental træning, og våbenteknikker (lang stav).

Iaido (traditionel japansk samurai sværdtræning)
For at lære ydmyghed, respekt, en fundamental forståelse for modsætninger (Yin/Yang, liv/død), og en seriøs mental træning!
Denne del af træningen er centreret omkring tradition og det japanske sværd. Der arbejdes med ceremonier, bevægelsesmønstre, enkeltstående teknikker, og mental træning. Alt sammen ved hjælp af bokken (træsværd), eller katana. Det skal dog siges, at træning med sværd i Amanogawa Ryu først er aktuelt når man er blevet højere gradueret.

Vil du være med?
Hvis du kunne tænke dig at træne Amanogawa Ryu sammen med os, så tag et kig på vores introaften for nye begyndere.

En typisk træning
En typisk træning på begynderholdet om onsdagen foregår nogenlunde sådan her:

Sådan foregår det typisk om tirsdagen for dem, der har grønt bælte eller derover…

Vi glæder os til at se dig til træning :-)

One thought on “Amanogawa Ryu

Comments are closed.